Next picture Previous picture

vacatures

Vacatures Seizoen 2019

HORECAMEDEWERKER

Taakomschrijving:

·       Je staat in voor de bediening van onze klanten in de self service.

·       Je doet kassawerk en houdt het restaurant proper.

·       Je helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.

·       Je helpt mee met het bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijden.

JIJ BENT:

Vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Je kan proper werken, ervaring in de fastfood-service is een vereiste. Bij moeilijke klanten en in zeer drukke momenten houd je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig en kan werken aan een hoog tempo. Je bent Nederlandstalig en je hebt een goede kennis van de Franse taal. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden:

Een zeer afwisselende job in een bedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur (01/04/19 tem 01/09/19 voltijds en indien mogelijk halftijds van 02/09/19 tem 03/11/19) en een aantrekkelijk salaris.

INTERESSE? Mail naar sarah@harrymalter.be

JOBSTUDENTEN

·       Attractiebediener + parkonderhoud

·       Animatie (specifieke taakomschrijving zie onder)

·       Food & Beverage: keuken- en kassamedewerker in onze self service, afruim en afwas

JIJ BENT:

Ben jij geboren met een smile? Vind je het fantastisch om kids de dag van hun leven te bezorgen? Mail dan naar sarah@harrymalter.be met vermelding van je jobkeuze en je beschikbaarheid

!!! Voor een vakantiejob dien je minstens 16 jaar te zijn en beschikbaar: 1 weekend op de 2 tijdens de maanden april, mei en juni EN 1 maand in juli of augustus.

WIJ BIEDEN:

Een zeer afwisselende job in een bedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien voor studenten contracten volgens een afgesproken planning (deze weet je telkens 14 dagen op voorhand voor de volgende maand) en een aantrekkelijk salaris.

 

FLEXIJOBS

·       Attractiebediener + parkonderhoud

·       Food & Beverage: keuken- en kassamedewerker in onze self service, afruim en afwas

JIJ BENT:

Ben jij geboren met een smile? Vind je het fantastisch om kids de dag van hun leven te bezorgen? Mail dan naar sarah@harrymalter.be

!!! Voor in aanmerking te komen voor een flexijob ben je:

-reeds 3 kwartalen minstens 4/5 aan het werk

-gepensioneerd

WIJ BIEDEN:

Een zeer afwisselende job in een bedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s en een aantrekkelijk salaris.

 

 STAGES 2019

Enkel voor studenten Dierengeneeskunde / Dierenverzorging die zich voor een periode van minstens 3 opeenvolgende weken kunnen vrijmaken !

Taakomschrijving

-schoonmaken dierenverblijven

-bereiden en helpen bij de voederingen

-assisteren bij bvb toedienen van medicatie, supplementen, onderzoeken, e.d.

-aanwezig bij dierenartsbezoeken 

-bedenken en maken van nieuwe verrijkingsvormen; aanplanting, materiaal, speelgoed, ... (hoofdzakelijk tijdens de winterperiode)

Tijdens het parkseizoen: assisteren bij voederpraatjes & workshops

 Wat zoeken wij in een stagiair ?

Iemand met een passie voor dieren, die perfect de regels inzake veiligheid & hygiëne kan opvolgen, gevoel voor verantwoordelijkheid, zelfstandig kunnen werken en er niet mee in zit z'n handen vuil te maken !

Als stagiair kom je in contact met ALLE dieren in het park, een algemene interesse in exotische zoogdieren is dus noodzakelijk !

 Indien je interesse hebt, kan contact opnemen via sarah@harrymalter.be