Next picture Previous picture

vacatures

Vacatures Seizoen 2017

SELF SERVICE VERANTWOORDELIJKE

Functie:

Je staat in voor het bedienen van de klanten: je neemt de bestelling op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening.  Je zorgt ervoor dat de werkplaats steeds proper en ordelijk is.  Kortom, je staat op ieder moment ten dienste van de klant en houdt hierbij de hygiëne, kwaliteits- en serviceregels goed in het oog.

Je hebt de verantwoordelijkheid over de self service, de begeleiding van studenten, etc.

Voltijds contract van 20/3/17 tem 31/8/17 (5d/week).

Deeltijds contract van 1/9/17 tem 5/11/17 (3d/week)

Profiel:

Je bent een vriendelijk en positief ingesteld persoon. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan vlot overweg met kassawerk. Enige horeca-ervaring is een must! Je hebt oog voor kwaliteit en hygiëne. Je bent vlot in het Frans en bereid tot weekendwerk (1/dag/weekend, geen avond- noch nachtwerk!).

Aanbod:

Wij bieden een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer. Je krijgt de kans om te groeien en je ervaring uit te breiden.  Verder mag je rekenen op een goede verloning en een aantal interessante voordelen (o.a. ecocheques, pretparkabonnement voor het gezin, woon-werkvergoeding).

Voor deze functie kan er gesolliciteerd worden via sarah@harrymalter.be

 

 STAGES (hele jaar door)

Enkel voor studenten Dierengeneeskunde / Dierenverzorging die zich voor een periode van minstens 3 weken kunnen vrijmaken !

Taakomschrijving

-schoonmaken dierenverblijven

-bereiden en helpen bij de voederingen

-assisteren bij bvb toedienen van medicatie, supplementen, onderzoeken, e.d.

-aanwezig bij dierenartsbezoeken 

-bedenken en maken van nieuwe verrijkingsvormen; aanplanting, materiaal, speelgoed, ... (hoofdzakelijk tijdens de winterperiode)

Tijdens het parkseizoen: assisteren bij voederpraatjes & workshops

 Wat zoeken wij in een stagiair ?

Iemand met een passie voor dieren, die perfect de regels inzake veiligheid & hygiëne kan opvolgen, gevoel voor verantwoordelijkheid, zelfstandig kunnen werken en er niet mee in zit z'n handen vuil te maken !

Als stagiair kom je in contact met ALLE dieren in het park, een algemene interesse in exotische zoogdieren is dus noodzakelijk !

 Indien je interesse hebt, kan contact opnemen via sarah@harrymalter.be