Scholen

U zoekt een leerrijke en recreatieve uitstap voor uw kinderen?
Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Familiepark Harry Malter is gelegen te Heusden nabij Gent, en situeert zich in een bosrijke natuuromgeving. Kinderen beleven er de dag van hun leven ! Het familiepark is reeds jaren een gevestigde waarde met tal van attracties geschikt voor kinderen van het kleuter- en lageronderwijs.

Tarief Scholen*:

€ 11,95 per kind, inclusief drankje OF ijsje.
Peuter- en kleuteronderwijs: 1 begeleider gratis per 10 kinderen.
Lager onderwijs: 1 begeleider gratis per 15 kinderen.
Bijzonder onderwijs: 1 begeleider gratis per 5 kinderen / rolwagenbegeleiders gratis.

Overige begeleiders à € 8 p.p.

Wat valt er te beleven ?

Het dierenpark biedt een thuis aan 100 dieren. Onze kinderboerderij is de ideale omgeving waar kleuters hun eerste contacten leggen met kippen, geiten en herten. Bij de stokstaartjes heerst steeds een grote bedrijvigheid terwijl de wasberen liever luieren op de veranda’s van hun boomhutten. Maak kennis met de nieuwsgierige bewoners van de tropische hal of onze reuzen uit de woestijn ?

Naast dieren biedt het familiepark ook tal van attracties zoals molens, een grote speeltuin (50% overdekt), een jungle parcours, komische spiegels en een gloednieuwe binnenspeeltuin.

 Familiepark Harry Malter biedt een gevarieerde daguitstap aan een democratische prijs en waar slecht weer geen spelbreker is !

Nieuw 2024!

  • nieuw self-service gebouw
  • drop tower “Monkey Twist”

Bij aankomst krijgt de verantwoordelijke een aangepast dagprogramma, zodoende worden er lange wachttijden vermeden bij de attracties. Bovendien heeft u gereserveerde picknickplaatsen. Geen tijdverlies maar optimaal benutten van uw daguitstap! Daar zorgen wij voor!