Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren?

U kan online dagtickets of seizoenspassen kopen. U brengt dan de aankoopvoucher geprint mee bij uw bezoek of toont die aan de ingang op uw smartphone.TICKETS ONLINE

U kan ook tickets aan de kassa verkrijgen.

COVID-19 MAATREGELEN

U hoeft geen Covid Safe ticket voor te leggen. Er geldt geen mondmaskerplicht.

WAT IS ER OPEN?

Speeltuin, dierenpark, molens, binnenspeeltuin, self-service.

IS HET RESTAURANT OPEN?

Onze self-service biedt warme maaltijden, frietjes, snacks, versnaperingen, snoepgoed, chips, ijsjes, etc… aan van 10h00 tot 18h00, warme maaltijden tot 16h30.

HOE KAN IK BETALEN?

Dagtickets en seizoenspassen kan u online of ter plaatse betalen. In het park kan u met Bancontact, kredietkaart of contant betalen voor de restauratie. Wij aanvaarden GEEN maaltijd-, sport- en cultuurcheques.

KAN IK EEN PAPFLES OPWARMEN?

U kan in onze self-service flesjes en andere voeding opwarmen.

Heeft u bolderkarren, rolstoelen of buggy’s te huur?

U kan een rolstoel gratis reserveren via info@harrymalter.be. Wij hebben bolderkarren te huur (€ 5/dag), te verkrijgen aan de kassa van het park.

zijn honden toegelaten?

Honden zijn toegelaten aan de leiband. Enkel waar u als bezoeker tussen de dieren kan wandelen (kinderboerderijen en ringstaartmaki’s) zijn honden niet toegelaten.

IK HEB EEN CADEAUBON. MOET IK RESERVEREN?

U moet niet reserveren. Vergeet zeker niet de cadeaubon mee te nemen de dag van uw bezoek!

Ik heb een abonnement bij één van jullie partners (Plopsa, sealife, boudewijnseapark, pakawi park, …) hoe moet ik reserveren?

U hoeft niet te reserveren. U betaalt aan de kassa het kortingstarief (Bancontact, kredietkaart of contant). Vergeet uw seizoenspassen niet mee te brengen!

IK HEB EEN SEIZOENSPAS VAN harry malter en zou graag één van jullie partners bezoeken (plopsa, sealife, boudewijnseapark, pakawi park, …). hoe moet ik reserveren?

Via onderstaande link vind u het stappenplan terug voor reservatie bij één van onze partners. https://www.harrymalter.be/seizoenspas/