Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren?

U kan online dagtickets of seizoenspassen kopen. U brengt dan de aankoopvoucher geprint mee bij uw bezoek of toont die aan de ingang op uw smartphone.TICKETS ONLINE

WAT IS ER OPEN?

8/05/21 – 31/05/21: dierenpark, de speeltuinen en de molens (€11,50)

9/06/21 – 7/11/21: dierenpark, de speeltuin, de molens en binnenspeeltuin (€13,50)

De circusshow en het treintje NIET.

IS HET RESTAURANT OPEN?

Onze self-service biedt via take-away koude & warme dranken, hamburgers, braadworsten, hot-dogs, frietjes, versnaperingen, snoepgoed, chips, ijsjes, etc… aan, te nuttigen op de (overdekte) terrassen.

HOE KAN IK BETALEN?

Dagtickets en seizoenspassen kan u online betalen. In het park kan u met Bancontact, kredietkaart of contant betalen voor de restauratie. (Toegangstickets verplicht vooraf bestellen!) Wij aanvaarden GEEN maaltijd-, sport- en cultuurcheques.

KAN IK EEN PAPFLES OPWARMEN?

U kan in onze self-service flesjes en andere voeding opwarmen.

Heeft u bolderkarren, rolstoelen of buggy’s te huur?

U kan een rolstoel gratis reserveren via 09/273 91 79. Wij hebben geen bolderkarren of buggy’s te huur.

zijn honden toegelaten?

Honden zijn toegelaten aan de leiband. Enkel waar u als bezoeker tussen de dieren kan wandelen (kinderboerderij en ringstaartmaki’s) zijn honden niet toegelaten.

MOET IK EEN MONDMASKER DRAGEN?

Een mondmasker is verplicht in het gehele park voor personen ouder dan 12 jaar.

IK HEB EEN CADEAUBON OF BONGO BON. MOET IK RESERVEREN?

U moet reserveren onder “ik heb een cadeaubon of Bongobon”

Vergeet zeker niet de cadeaubon of Bongo bon mee te nemen de dag van uw bezoek!

Ik heb een abonnement bij één van jullie partners (Plopsa, sealife, boudewijnseapark, pakawi park, …) hoe moet ik reserveren?

U moet reserveren onder “ik heb een abonnement bij één van jullie partners” op de ticket-pagina. Vergeet zeker niet de abonnementen mee te nemen de dag van uw bezoek! U betaalt aan de kassa het kortingstarief (Bancontact, kredietkaart of contant).

IK HEB EEN SEIZOENSPAS VAN harry malter en zou graag één van jullie partners bezoeken (plopsa, sealife, boudewijnseapark, pakawi park, …). hoe moet ik reserveren?

Via onderstaande link vind u het stappenplan terug voor reservatie bij één van onze partners. https://www.harrymalter.be/seizoenspas/