Seizoenspas

Met de seizoenspas kan je het Familiepark onbeperkt bezoeken tussen 02/04/22 (Paasvakantie) en 06/11/22 (herfstvakantie), alle attracties inbegrepen!

Seizoenspas 1 pers.€40,00
Seizoenspas 2 pers.€75,00
Seizoenspas 3 pers.€100,00
Seizoenspas 4 pers.€125,00
Per bijkomende persoon vanaf 4 personen€30,00
Kleinkinderkaart* (10 beurten)€45,00
Je kan je seizoenspas aanvragen bij het eerste bezoek aan het park. Voor de opmaak van de seizoenspas dient U de elektronische ID-kaarten mee te brengen !

*Kleinkinderkaart

Met een geldige senior 60+ seizoenspas (€25) kan U aan onze kassa een kleinkinderkaart kopen. Deze kaart kost € 45 en U kan er Uw kleinkind 10 keer mee uitnodigen om U te vergezellen naar het Familiepark H. Malter. (10x hetzelfde kleinkind, 1x 10 kleinkinderen, enz…) (Klein)kinderen kleiner dan 1 meter zijn gratis.

Voordelen seizoenspas

– gratis parking
– per abonnee 1 gratis toegangsticket
– superkortingen bij onze partners** !

** Partners

Boudewijn Seapark

Geniet van een spetterend dolfijnenspektakel in het Dolfinarium. Ga ook even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater. Voor de dolle fratsen van onze schattige zeehondjes moet je in de Nordic Lagoon zijn. Boudewijn Seapark is niet alleen een park vol zeezoogdieren, maar heeft ook vele coole acttracties: ontdek de Orca Ride, piratenschip Sancta Maria of het mega-grote Bobo’s Indoor Speeldorp. Plezier gegarandeerd voor jong én oud!

35% korting op het volwassenentarief = € 17,50 (ipv € 27 volwassene of € 23 kind), op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket. Geldig tem 25/09/22.

Procedure

Wegens de corona maatregelen, is het noodzakelijk om je bezoek vooraf te reserveren op datum én op showtijden.

 • Ga naar www.boudewijnseapark.be en klik rechtsboven op ‘koop tickets’
 • Klik op ‘ik heb al een ticket of abonnement’ en klik verder op ‘abonnee partner park’. Reserveer je zitjes op datum én op showtijden via de ‘Reserve Your Seat’ voucher. Of klik hier om rechtstreeks naar de Reserve Your Seat voucher te gaan
 • Eén Reserve You Seat voucher per geldige abonnee
 • Ga met je uitgeprinte Reserve Your Seat voucher én je geldige abonnement naar het onthaal van Boudewijn Seapark. Daar kun je je voordeelticket kopen aan € 17,50, geldig voor die dag.

De Reserve Your Seat voucher is niet geldig zonder geldig abonnement, of omgekeerd.

Let op: eenmaal je de datum van je bezoek en de showtijden hebt gekozen, kunnen deze niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Dus check alles goed vooraleer je reserveert!


Plopsa

40 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket > 1meter aan de kassa. Geldig van 02/04/22 tem 06/11/22.

Om de tickets te reserveren moet onderstaand stappenplan gevolgd worden:

 1. Surf naar het park dat je wenst te bezoeken
 2. Selecteer ‘reserveer hier je tickets’
 3. Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets/ of Voucher’
 4. Selecteer het aantal tickets (dat overeenkomt met het aantal waarvoor er een abonnement is van het partnerpark)
 5. Selecteer de datum van het bezoek
 6. Geef bij kortingscode de code van het partnerpark in “HARRYMALTER21”
 7. Breng bij je bezoek je abonnement mee van Familiepark Harry Malter

PAKAWI PARK

50 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/22 tem 06/11/22.

www.pakawipark.be

Op zoek naar een perfect dagje uit? Dan heeft de Olmense Zoo wat in petto voor jou! Dankzij het wijds en natuurlijk karakter voelen zowel mens als dier zich hier thuis. Het Berenbos, de Savanne en de grote Wandelvolière zijn een must voor de ware natuurliefhebbers onder ons!


Sealife Blankenberge

50 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/2022 tem 06/11/22.

www.visitsealife.com

Ben je gefascineerd door al wat leeft onder het wateroppervlak? Dan is een bezoekje aan Sea Life Blankenberge zeker de moeite waard! Meer dan 50 aquaria en zelfs een heuse onderwatertunnel tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt Sea Life een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën. Daarnaast heb je ook nog de dagelijkse shows en een mogelijkheid om roggen aan te raken. Lekker interactief maar vooral superboeiend!


Speelgoedmuseum Mechelen

35 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/2022 tem 06/11/22.

www.speelgoedmuseum.be

Een bezoek aan het Speelgoedmuseum is voor jong en oud steeds een unieke ervaring. De buitengewone speelgoedcollectie is een van de grootste in Europa. Haal het kind in jezelf opnieuw naar boven. Mijmer weg bij het speelgoed uit je kindertijd en ontdek waar je (groot)ouders mee speelden. Stap in een wereld van verbeelding en verwondering!

In het Speelgoedmuseum (her)ontdek je de spel- en speelgoedcultuur van vroeger en nu. De rijke collectie, verspreid over maar liefst 7000 m2, focust op de speelgoedgeschiedenis, maar werpt eveneens een blik op vandaag en morgen.

Uiteraard kan er in het Speelgoedmuseum ook naar hartenlust gespeeld worden! Via interactieve elementen, de
speelruimte en de vele activiteiten die doorheen het jaar georganiseerd worden, kan je de spelcultuur (her)beleven!


Monde Sauvage

50 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/2022 tem 06/11/22.

www.mondesauvage.be

Le Monde Sauvage, dierentuin én safaripark! Rij met de auto door het park en maak kennis met giraffen, zebra’s, gnoes, struisvogels, capibara’s en nog vele andere dieren. Verder kan je ook nog beren, witte wolven, Amerikaanse bizons, zwarte panters, tijgers en poema’s bewonderen. Binnen ontdek je exotische vogels en een show met papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels.


Hidrodoe

50 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/2022 tem 06/11/22.

www.hidrodoe.be

Waterplezier voor groot en klein! Dat beleef je in Hidrodoe, het waterdoecentrum te Herentals. Hier moet je alles aanraken en alles uitproberen.

Meer dan 120 doe-opstellingen staan op je te wachten, zowel binnen als buiten. Experimenteer er op los en ontdek hoe fantastisch water is.


Kattevennen

50 % korting op de toegangsprijzen, op vertoon van je seizoenspas 2022 bij aankoop van een ticket aan de kassa. Geldig van 02/04/2022 tem 06/11/22.

www.kattevennen.be

Kattevennen is één van de zes toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Naast een bezoek aan de Cosmodrome, met zijn adembenemende audiovisuele 360° shows, kan je er ook fietsen, wandelen of minigolf spelen. Daarnaast kan je lekker relaxen op het gezellige terras van brasserie De Krater met zicht op speeltuin de Speelplaneet.