Algemene voorwaarden

Voor wie is het Scholentarief van toepassing ?

– Scholen/Bijzonder onderwijs
– Naschoolse kinderopvang
– Jeugddiensten (Grabbelpas, Speelpleinwerking, …)

– Om van het Scholentarief te kunnen genieten moet een groep minstens uit 15 betalende deelnemers bestaan begeleid door een leerkracht en dient er vooraf gereserveerd te worden. Alle deelnemers moeten zich tegelijk aan de ingang van het park melden. Ieder groepsbezoek dat niet werd gereserveerd geniet van een ander voorkeurstarief nl tarief groepen zonder reservatie.

– Enkel schriftelijk reservaties (via mail of per post) worden aanvaard, na bevestiging per mail van Familiepark Harry Malter. Er wordt van de groepen verwacht dat zij per bezoekdag een verschillend formulier invullen.

– De reservatie is definitief van zodra deze bevestigd wordt door familiepark Harry Malter. Wanneer u binnen de 10 dagen na uw reservatie nog geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact op te nemen met info@harrymalter.be.

– Kinderen kleiner dan 1 meter verkrijgen GEEN gratis toegang in groepsverband, enkel bij individuele bezoeken.

– Wanneer u geen drankje of ijsje wenst te verbruiken in het park zijn de groepstarieven van toepassing.

– Enkele attracties hebben een minimum leeftijd/grootte beperking, dit voor de veiligheid van uw kinderen. Gelieve deze te respecteren bij uw bezoek.

– Kinderen jonger dan 12 jaar dienen steeds begeleid te worden van een volwassene.

Slechte weersomstandigheden?

Een deel van onze attracties zijn overdekt zodat slecht weer geen spelbreker is!

– Minder deelnemers dan gereserveerd: U betaalt enkel het aantal personen aanwezig op de dag van het bezoek, op voorwaarde dat U met minstens 15 deelnemers bent (om van het Scholentarief te genieten). Indien U met minder dan 15 deelnemers bent, betaalt U het gewone toegangstarief.

– Meer deelnemers dan gereserveerd: Familiepark Harry Malter stelt alles in het werk om dit zo optimaal op te vangen.

– Bij annulatie (min. 14 dagen voor uw bezoek) worden er geen extra kosten aangerekend, toch appreciëren wij een verwittiging per mail. Bij laattijdige verwittiging of geen verwittiging wordt € 5 gerekend per opgegeven persoon (kinderen & begeleiders)

Betalingsmodaliteiten

– Contant / Bancontact
De groepsverantwoordelijke betaalt het totaalbedrag bij aankomst aan de kassa.
Er wordt slechts één betaling voor de hele groep aanvaard.
U krijgt een gedetailleerd ontvangstbewijs.

– Overschrijving
Er wordt een factuur opgestuurd naar de school of gemeente, na het bezoek. Wij verzoeken U vriendelijk het totaalbedrag over te schrijven binnen de 30 dagen.

– Bestelbon
Aan: BV Familiepark Harry Malter, Bosheidestraat 15, 9070 Heusden, BTW BE 0835 090 717. Deze dient U ten laatste op de dag van uw bezoek af te geven aan de kassa van het park bij aankomst, met vermelding van de naam van de school en de dag van het bezoek.